snookerfreak.nl - the best site for snooker in the Netherlands
home  |  calendar  |  breaks  |  club  |  house tournaments  |  nnrs  |  miscellaneous  |  contact  |  register

No sub menu available.
Choose your language:   |  Username: Password:
Good morning snookerfreak

Introduction
Snookerlogo Welcome to the most extensive snooker site in the Heerenveen area. This site is owned and operated entirely by me (Hilbert van Dijk). On this site you will find all kinds of information about the house tournaments in Heerenveen and also other snooker activities. If there are any questions about the site, or if there is information on the site that has been incorrectly or incorrectly placed, please send an email to info@snookerfreak.nl and I'll see if something can or should be done amended. Even if you think: I'm still missing something... Let me know. This site will not have anything translated into English, if you need a translation, I suggest you use Google Translate. Thank you for understanding. Hilbert van Dijk
S N O O K E R Snookerclub De Vleug Tegen wants new players | Our snookerclub is looking for new players. Would you like to join us? Take a look at our players evening every tuesday evening, starting on 6.30 pm and ask for Hilbert van Dijk. You can play snooker with our members. Of course you'll get something to drink. More information you'll find on club page. We'll see you at SPC Heerenveen!    + | + | + | +    Snooker calendar | Do you like to have your tournament at my calendar? It's free! Take a look at my contactpage and send me a message. S N O O K E R
T O U R N A M E N T S   (Dutch only)

Date Tournament Broadcast
*  Vandaag (Zondag)NNRS, Tasmania, NNRS, zaal open 11:00 uur
* 17-12-2023 (Zondag)Huistoernooi, SPC Heerenveen, snookerfreak.nl, zaal open 14:00 uur, aanvang rond 14:30 uur
S N O O K E R

C A L E N D A R


You will find a full list in the calendar.
L A T E S T   N E W S   (Dutch only)
Uitslagen
Maandag 23-10-2023 19:21
Het heeft even geduurd, maar de uitslagen van de huistoernooien en van de NNRS, zijn bijgewerkt. De uitslagen van de NNRS van 22 oktober zijn er nog niet en staan derhalve dan ook nog niet op deze site.

De trage verwerking heeft te maken met medische redenen in de familiesfeer. Om dezelfde reden zal ik niet het komende huistoernooi organiseren (en dus ook niet meedoen), het huistoernooi gaat echter wel gewoon door. De leiding zal die dag in handen zijn van Don Ruiter, welke ik bereid heb gevonden de organisatie op zich te nemen. Dank daarvoor! Houd er rekening mee dat het huistoernooi start om 14:00 uur.
More news (Dutch only)
Gewijzigde aanvangstijd huistoernooien
Zaterdag 16-09-2023 20:09 - Let op: wil je meedoen aan een van onze huistoernooien, is het belangrijk te weten dat de aanvangstijd is gewijzigd. De deur is voortaan open om 14:00 uur, we kunnen helaas niet meer beginnen om 13:00 uur. Houd hier dus rekening mee!
Money Snooker
Zondag 06-08-2023 16:53 - Gisteren is er een money snooker toernooi gehouden in Tasmania. Er waren 11 spelers aangemeld, waaronder ikzelf. Helaas was het bijzonder slecht weer met stortregens. Het was voor 5 spelers reden zich af te melden voor het toernooi, aangezien ze op de fiets moesten komen. Jammer maar wel begrijpelijk. Met 6 spelers zijn we aan het toernooi begonnen in 1 grote poule met best-of-1 wedstrijden. Helaas wist ik niet in de hoofdronde te blijven en moest ik het in de verliezersronde opnemen tegen Gerben van der Bij in een best-of-3. Na een 1-1 stand wist ik het derde frame maar nipt te winnen, waardoor ik de finale van de verliezersronde wist te winnen. In de hoofdronde was Jules Dijcks de winnaar en ging Ronald Rennen er met de hoogste break vandoor. Het was een zeer geslaagde dag (ondanks de vrij lage opkomst), met dank aan Davith Hiwat voor de uitstekende organisatie en Tasmania voor sponsoring van het prijzengeld. Zeker weer voor herhaling vatbaar.
Huistoernooien 2023-2024
Vrijdag 21-07-2023 15:31 - De data van de huistoernooien zijn bekend en staan inmiddels in de agenda. Wel is er een verzoek van Polly om de aanvangstijd te verschuiven naar 14:00 uur, in plaats van 13:00 uur. Voor sommigen zal dat goed nieuws zijn, voor een ander misschien niet. Denk er vast over na, op het eerste toernooi (dat gewoon om 13:00 uur van start gaat), zal ik iedereen zijn mening vragen. Reden voor dit verzoek is dat een aanvangstijd van 14:00 uur beter aansluit op de reguliere openingstijden.
Uitslagen Masters 2022-2023
Vrijdag 12-05-2023 17:52 - De Masters zijn gespeeld, de Master Huistoernooien Heerenveen seizoen 2022-2023 is geworden: Dennis van der Zee! De uitslagen van de Masters zijn op de reguliere uitslagenpagina te vinden, onder de uitslagen van de reguliere toernooien.

De data voor de nieuwe toernooien van seizoen 2023-2024 zullen binnenkort op deze site bekend worden gemaakt. Het eerste toernooi van seizoen 2023-2024 zal (traditiegetrouw) plaatsvinden op de eerste zondag van september.
De Masters
Maandag 01-05-2023 12:27 - De Masters voor seizoen 2022-2023 zijn bekend. Besloten is om de Masters te beginnen in 2 poules van 4 spelers, zodat iedereen voldoende wedstrijden kan spelen volgens het bekende format.

In poule A nemen de volgende spelers het tegen elkaar op:
Ronald Rennen, Davith Hiwat, Dennis van der Zee en Rob Konijn

In poule B nemen de andere spelers het tegen elkaar op:
Kevin Slotboom, Hilbert van Dijk, Don Ruiter en Jelle Will*

Na de poulefase gaan we over naar het knock-out systeem en wordt de halve finale gespeeld. Na de halve finale wordt dan gestreden om de derde en vierde plaats door de verliezers van de halve finale en uiteraard wordt ook de finale dan gespeeld. Hoeveel frames er dan worden gespeeld, zal nader worden bekeken.

Davith Hiwat heeft aangeboden eventueel voor eten te kunnen zorgen (wel op kosten van de deelnemers uiteraard). Afhankelijk van de tijd zal dit dan gedaan worden voor of na de halve finales.

Op deze dag heeft iedereen gegarandeerd prijzengeld, het wordt door de organisatie zeer op prijs gesteld als iedereen wil blijven tot de prijsuitreiking na de finale.

Aanstaande zondag 7 mei zullen de Masters van start gaan, iedereen wordt uiterlijk verwacht om 13:30 uur. Vanaf 13:00 uur zal de deur open zijn (is al geregeld ;) ) en dan mag er eerst worden ingespeeld. Stipt 13:30 beginnen de wedstrijden. Wie er een kwartier later nog niet is, verliest het eerste frame, na het volgende kwartier ook het tweede frame en daarmee de wedstrijd. Kom dus op tijd!

* Jelle Will heeft 1 toernooi te weinig meegespeeld, vandaar dat hij op plaats 8 wordt ingedeeld.
Oudere nieuwsberichten
Een overzicht van alle nieuwsberichten vind je in het nieuwsarchief. De nieuwsberichten zijn daar gesorteerd per jaar.
Copyright © 2010-2023 by Hilbert van Dijk, the Netherlands - snookerfreak.nl